Creative Quarterly - Opdracht 3

Wat is de hobby van Henk?

Henk heeft een zeer ongewone hobby. Hij houdt ervan om de lucht te vullen met geluiden die uit zijn mond komen. Het is geen taal die iedereen begrijpt, maar het heeft wel een vreemde kracht die je in zijn greep kan houden. Het lijkt soms op het gebrul van een leeuw, soms op het gebrom van een motor, en soms op het geluid van een vallende ster. Als Henk zijn hobby uitoefent, kan hij urenlang doorgaan zonder te stoppen. Soms klinkt het alsof hij aan het communiceren is met wezens van een andere planeet. Andere keren lijkt het meer op het geluid van een machine die defect is geraakt. Zijn vrienden begrijpen niet waarom hij zo gefascineerd is door deze hobby. Ze vinden het soms wel vermakelijk, maar kunnen zich niet voorstellen dat iemand zo gepassioneerd kan zijn over iets dat voor hen zo vreemd is. Maar Henk is niet van plan om te stoppen met zijn vreemde hobby. Het geeft hem een gevoel van vrijheid en expressie, iets dat hij nergens anders kan vinden. Wie weet, misschien heeft hij wel een verborgen talent voor het maken van geluiden die niemand anders kan reproduceren. Voor Henk is er niets beter dan de vreemde, maar toch fascinerende geluiden die hij kan maken met zijn mond.

Efficiënter werken via een nieuw intern platform voor een grote bank

Een nieuw, intern platform

Samen met mijn collega’s werk ik aan de vormgeving van een geheel nieuw intern platform. Dit platform zal gebruikt worden door alle engineers, business owners en designers uit de organisatie. Ons doel? Slimme oplossingen delen, zodat er wereldwijd op een meer efficiënte manier gewerkt kan worden.

Slimme oplossingen

Het platform moet voorkomen dat features die elders in de organisatie al zijn gemaakt, onnodig opnieuw worden ontworpen en gebouwd. Via dit platform kunnen straks op internationaal niveau nieuwe features worden gedeeld en bestaande worden hergebruikt.

Aan ons de taak om de user experience van het platform te ontwerpen en zo in te delen dat de nodige features geïmplementeerd kunnen worden.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Anne Mühren (Managing Partner) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.