Wij zijn verhuisd!

Generaal Vetterstraat 82

1059 BW Amsterdam

Bekijk het op Google Maps
A

Over ons

Saxum

Wij zijn Saxum. Met een solide netwerk van zowel opdrachtgevers als professionals richten we ons op flexibele inzet van web & IT-professionals. Ongeacht hun specialisme of achtergrond delen al onze professionals dezelfde eigenschappen: ze zijn enthousiast, ambitieus en gaan voor resultaat. Dit zie je terug in onze werkwijze. We stellen de ambitie van onze mensen centraal en denken carrièregericht mee. Binnen Saxum zijn onze professionals onderdeel van het Saxum team en zijn ze geen nummertje.

Met Saxum ben je verzekerd van een betrouwbare en gezellige organisatie die je brengt waar jouw ambities liggen.

Persoonlijk & vakmatig ontwikkelen

We beschikken over een groot netwerk. Ben je op zoek naar een uitdaging bij een grote multinational, of zoek je juist een startup met innovatieve en nieuwe ideeën? Wij gaan samen met jou op zoek en garanderen dat we de perfecte plek vinden. Uniek aan onze aanpak is dat wij jóu en je ambities daarbij altijd als uitgangspunt nemen. Bij Saxum ben je onderdeel van het team en staan jouw doelen centraal. Gave opdrachten, persoonlijke ontwikkeling, en een gezellig team. Dat staat je te wachten als je bij Saxum aan de slag gaat.

Ons Team

over ons

visie

De visie van Saxum is om samen met onze professionals de beste resultaten op te leveren, voor de opdrachtgevers, maar ook voor de professionals zelf. Persoonlijkheid en jezelf kunnen ontwikkelen staan bij ons bovenaan. Samen mét onze professionals kijken wij naar de toekomst. Het bezoeken van vakgerichte evenementen & trainingen is hier ook onderdeel van. Onze professionals mogen deze evenementen aandragen, sterker nog, dat moedigen we juist aan. Wij faciliteren een leerzame, gezellige en informele sfeer. Bij Saxum hebben wij gespecialiseerde vakmensen. Professionals op het gebied van UX, UI, frontend, backend (php, java) en mobile development, daarnaast proberen wij deze pool steeds verder uit te breiden.

Over ons

Team

Wij hebben een groot dynamisch team van ruim 50 professionals met verschillende specialisaties, van UX tot backend. Als professional bij Saxum ben je onderdeel van dit team. Wij vinden het belangrijk dat jij verder komt in het behalen van jouw doelen en dromen. Naast het Saxum team zoeken wij voor onze professionals gave opdrachten waar zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Onze professionals werken hard, zijn ambitieus, spontaan en gezellig. Dit zorgt voor toffe uitjes, nationaal en internationaal, maar ook gezellige borrels, leerzame en gave evenementen, trainingen en het uitwisselen van kennis. Je leert niet alleen van je eigen ervaringen, maar ook die van je collega’s bij Saxum.

Ben jij enthousiast geworden en wil je het Saxum team komen versterken? Klik hieronder om te zien of wij vacatures hebben die aansluiten bij jouw specialisme.

Solliciteren

Mail naar jobs@saxum.nl of laat je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Vragen over ons aanbod?

Neem contact op met Saxum


Edwin Knip +31 6 5240 5576

Bas Schuijt +31 6 4639 8239

Locatie

Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Routebeschrijving

Via het OV

Je kunt ons bereiken via metro 50, station Henk Sneevlietweg. Vanaf daar is het 10~15 minuten lopen.

Liever iets minder lopen? Neem dan bus 62 naar bushalte Aalsmeerplein. Vanaf daar is het nog maar +/- 5 minuten lopen.