Over ons

Groot genoeg voor de gaafste projecten. Klein genoeg voor veel gezelligheid.

Qua karakter lijken wij veel op een bruisend digitaal bureau. Eentje waar meer dan 50 designers en developers shinen. Bij klanten én bij ons.

Want natuurlijk zijn onze projecten belangrijk. En onze klanten ook. Maar persoonlijke groei en plezier al helemaal. Daarom bieden we coachingstrajecten en een jaarlijks opleidingsbudget. En organiseren we fantastische feesten en trips.

saxum_detachering_amsterdam-12saxum_detachering_amsterdamsaxum_detachering_amsterdam-2

Geen nummer. Maar nummer 1.

Werken op interim basis heeft een beetje een stigma. Dat je een nummertje bent. Of dat het alleen maar om geld draait. Bij ons is niks minder waar. Jij staat op 1. Altijd.

Saxum is onderdeel van het MakerStreet-netwerk.

Een Amsterdams collectief van de allerbeste specialistische agencies. Dat betekent dat we hele slimme buren hebben. Waar we altijd even bij kunnen aankloppen.

Dit is SaxumDit is Saxum

Altijd menselijk

Steun je team

Natuurlijk staan we klaar voor onze klanten. Maar onze eigen mensen vinden we het allerbelangrijkste. Daarom sturen we je niet zomaar overal op af. En steunen we je altijd.

Altijd groeien

Pak je kans

Je krijgt van ons de kans om te groeien, ontwikkelen en nieuwe skills te leren. Pak ‘m dus! Dat is niet alleen goed voor ons als bedrijf, maar ook goed voor je eigen cv.

Altijd verbeteren

Pitch je idee

Initiatief, daar houden we van. Net als ondernemende geesten. Worden we als club alleen maar beter van. Dus heb je een goed idee? Pitch het en we’ll make it happen.

Altijd inspraak

Laat je horen

We proberen iedere keer de juiste match te vinden tussen klus en kandidaat. Voel je ‘m niet zo? Trek aan de bel. Dan zoeken we een oplossing waar iedereen blij van wordt.

Altijd agile

Draai je lekker

We werken zoveel mogelijk agile. De naam zegt het al: lenig. Dus flexibel en snel. In (scrum)teams zetten we de vetste digitale dingen neer.

Altijd gezellig

Voel je thuis

We zijn een hechte club. Ook na werktijd. Want natuurlijk zitten we niet de hele dag met onze neus in de pixels. Samen gamen, feesten en op reis gaan is part of the deal.