Code upgrade voor grote hypothecaire dienstverlener

Ik werk nu een half jaar voor de grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland. En dat is een waar feestje voor mij als Front-end Developer. Waarom? Lees het in mijn blog.

Code upgrade voor grote hypothecaire dienstverlener

Pakketten voor hypotheekverstrekkers

De organisatie focust op business to business, met hypotheekverstrekkers als klanten. Aan hen bieden ze op maat gemaakte pakketten met verschillende diensten en bevoegdheden.

Klanten en hypotheken beheren

Via een webapplicatie kunnen hypotheekadviseurs hun klanten beheren en verstrekte hypotheken bekijken en wijzigen. Dit is de applicatie waar ik als externe expert momenteel aan werk, samen met nog een Saxum’er en het team van mijn opdrachtgever.

Code upgrade

De code van deze applicatie had een flinke upgrade nodig. Voor mijn team erg interessant, want dat betekent dat we veel kunnen implementeren, wat bij andere bedrijven vaak al bestaat. Van het opzetten van een front-end architectuur en het neerzetten van een form systeem met react-hook-form, tot het bouwen van een component library en het uitschrijven van unit-tests. Kortom, een feestje voor mij als developer! 😃

React

En dat niet alleen; naast dit project zijn wij als Saxum’ers ook ingezet om het team meer te leren over React. Een mooie taak!

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.