Cyber security en de migratie van een design system

Ik ben UX/UI designer bij Saxum en bijna wekelijks te vinden in onze homebase in Amsterdam. Het voelt voor mij écht als thuiskomen. Benieuwd aan welke interim opdracht ik hier werk? Lees het in mijn blog.

Cyber security en de migratie van een design system

Groot internationaal telecombedrijf

Sinds mijn start werk ik voor een internationaal telecombedrijf, samen met nog drie Saxum’ers. Hier werk ik mee aan de doorontwikkeling van de smart Wi-Fi app, waarmee gebruikers via hun mobiele telefoon, laptop, smartwatch en tv thuis hun internetverbinding kunnen beheren.

Cyber security

Mijn focus ligt momenteel op het thema ‘cyber security’. We beschermen de gebruikers van de app tegen potentiële cyber bedreigingen op hun netwerk, zodat ze zorgeloos hun favoriete programma’s kunnen streamen. Denk aan phishing en wachtwoorden die worden gekraakt, tot personen die ongevraagd je Wi-Fi verbinding gebruiken. Ik ontwerp de volledige interface en gebruikerservaring waarmee de gebruiker cyber security kan activeren en beheren.

Design system

En dat niet alleen! In het verleden is er door Saxum’ers en collega’s uit het Makerstreet netwerk hard gewerkt aan de ontwikkeling van een design system voor deze klant. Binnenkort vindt de migratie plaats van Sketch naar Figma, waarbij ik zal ondersteunen.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.