Een gebruiksvriendelijke Mijn-omgeving voor Nederlands grootste telecomprovider

Sinds een paar maanden werk ik aan een opdracht voor Nederlands grootste telecomprovider. Lees verder voor een indruk van het project.

Een gebruiksvriendelijke Mijn-omgeving voor Nederlands grootste telecomprovider

User experience

Een provider heeft een digitale omgeving nodig waarin gebruikers hun product(en) kunnen bekijken en beheren, dat is hier niet anders! Mijn team is verantwoordelijk voor de webversie van deze omgeving. Je vindt hier info over het verbruik, opwaarderen en meer. Samen met mijn team zorg ik voor een gebruiksvriendelijke omgeving.

Design updates

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met de migratie van een externe partij naar onze eigen Cloud-omgeving. Dit was nodig om alles wat we creëerden zo goed mogelijk te kunnen documenteren. Daar komen ook flink wat design updates bij kijken, zoals het updaten van verouderde pagina’s.

Visual identity

Vanaf het nieuwe jaar slaat mijn opdrachtgever een nieuwe strategische weg in en daar hoort ook een nieuwe visuele identiteit bij. Samen met nog een designer van Saxum zit ik in het kernteam om de nieuwe visuele stijl te voorzien van feedback en sturing.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.