Jobhoppen binnen één werkgever

Werken op interim basis zou wel eens beter bij je kunnen passen, dan je misschien verwacht. Lees de blog van een van onze collega’s over werken bij Saxum en laat je verrassen. Misschien wordt werken bij een digital interim agency wel jouw volgende carrièrestap.

Jobhoppen binnen één werkgever

Persoonlijke benadering

Mijn korte kennismaking met Saxum liep uit in een uitgebreid gesprek, vol inzichten en mogelijkheden. Een goed teken! Ik werd verrast door het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Saxum. Er werd goed geluisterd naar wat ik belangrijk vind in mijn werk en ik voelde me hier meteen thuis.

Verwezenlijk je ambities

Variatie in design opdrachten zijn voor mij heel belangrijk. Projecten waarbij ik zowel aan UX design als UI/visual design kan werken. Op dit punt in mijn carrière wil ik namelijk zoveel mogelijk verschillende ervaringen opdoen, om mezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken wat voor type opdrachten en opdrachtgevers het beste bij mij passen.

Had ik maar eerder ontdekt dat dit ook voor designers bestond

Afwisseling in omgeving, product en opdracht

Ik wil graag ervaren hoe het is om bij verschillende soorten bedrijven en branches op locatie te werken. Permanent ergens in-house zitten leek me ook niet de oplossing, omdat ik juist op zoek ben naar variatie in omgevingen, producten en opdrachten. Een interim agency, waarbij je op interim-basis werkt aan verschillende digitale contexten bij corporates, A-merken of start-ups, was dus de perfecte middenweg. Had ik maar eerder ontdekt dat dit ook voor designers bestond!

Jij bent de expert

Mijn eerste project was bij een grote mediagroep, die onder andere bestaat uit een aantal recruitment platforms. Voor deze platforms werkte ik aan het UX- en UI design van hun business-to-business omgeving, waarin recruiters vacatures kunnen plaatsen en hun resultaten kunnen bijhouden. Ik heb from scratch een nieuwe visual branding en bijpassend design system opgezet. Een hele toffe opdracht waarbij ik gelijk veel verantwoordelijkheid kreeg. Inmiddels ben ik gestart met mijn tweede opdracht bij een grote Nederlandse bank.

Laat je verrassen

Ontdek binnen één werkgever welke opdrachten en opdrachtgevers het beste bij je passen. Het zal je verrassen hoe tof een project kan zijn bij een bedrijf waarvan je het misschien niet had verwacht, of hoe een droombedrijf juist niet blijkt te passen bij jouw ambities. Neem contact met ons op en maak kennis met onze Saxum collega’s om meer te weten te komen over de inhoud van hun opdrachten en ervaringen.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.