Minimum viable marketing product voor een groot fintech bedrijf

Mijn eerste opdracht bij Saxum is een UX project voor een groot fintech bedrijf. Ik vertel je graag meer over het project waar ik aan meewerk!

Minimum viable marketing product voor een groot fintech bedrijf

Softwarepakketten

Mijn opdrachtgever biedt softwarepakketten aan banken. Die klanten zoals jij en ik gebruiken bij bijvoorbeeld het aanvragen van een creditcard of het openen van een nieuwe rekening 💰. Maar ook software voor interne processen van banken met bankmedewerkers als gebruiker. Hiermee kunnen zij bijvoorbeeld persoonlijk advies geven aan klanten of gerichte (marketing)campagnes uitzetten.

Marketing product

Ik werk hier als externe expert in team Digital Engagement. Samen met nog een aantal UX Designers, UX Researchers en Developers ontwikkelen we een product waarmee bankmedewerkers (voornamelijk marketeers) notificaties, banners en berichten kunnen opmaken voor specifieke doelgroepen in hun applicatie voor particulieren.

In de afgelopen maanden heb ik meegewerkt aan de afronding van het MVP, hebben we het complete design gemigreerd van Sketch naar Figma en ben ik begonnen met de ontwikkeling van datavisualisaties van de engagement resultaten. Een mooi eerste project dus!

Een netwerk van specialisten

Wat werken bij Saxum voor mij zo leuk maakt, is het netwerk van specialisten. Ik heb veel collega's binnen Saxum én bij de klant die ik om feedback kan vragen. Daar leer ik enorm veel van.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.