Nieuwe features voor het dealer portaal van scale-up Qwic

Qwic zet zich in voor een toekomst met autovrije steden door het ontwikkelen, produceren en verkopen van innovatieve en duurzame e-bikes. Door het gebruik van designelementen en de laatste innovaties uit de automotive industrie, een serieus alternatief voor de vierwieler. Qwic biedt diverse e-bikes aan, waarbij iedere fiets is afgestemd op de rijeigenschappen en -wensen van een specifiek type gebruiker. Zo spreekt Qwic meerdere doelgroepen aan en groeit haar marktaandeel.

Nieuwe features voor het dealer portaal van scale-up Qwic

Dealer portaal

De meeste e-bikes worden besteld via het dealer portaal. Dit portaal wordt door binnen- en buitenlandse dealers van Qwic fietsen gebruikt voor de inkoop van nieuwe e-bikes en onderdelen en de inzage in orders en retouren. Het portaal ondersteunt dus een groot deel van de sales flows en is daarom een belangrijk middel om het marktaandeel van Qwic nog verder te vergroten.

Team Digital

Team Dealer Portaal focust volledig op de ontwikkeling van dit portaal. Dit team is onderdeel van de afdeling Digital, die bestaat uit meerdere development teams die ieder werken aan een ander digitaal product van Qwic. Er zijn veel afhankelijkheden tussen de teams en het aantal human resources is beperkt. Saxum levert een interim digital professional met horizontale skill set, die zowel team Dealer Portaal als de andere teams op development en UX ondersteunt.

Codebase en sales features

Als onderdeel van team Dealer Portaal werken we mee aan de optimalisatie van de codebase en het bouwen van nieuwe sales features. Welke functionaliteiten daadwerkelijk worden ontwikkeld hangt af van de impact van deze functionaliteit, hoe gemakkelijk deze te implementeren zijn, externe dependencies en risico raming. In samenspraak met het management van Qwic, marketing en diverse stakeholders wordt voor iedere feature de waarde per criteria bepaald.

Marketingtools

Diverse marketingtools zijn recent als nieuwe features toegevoegd aan het dealer portaal. Waaronder promotion areas die meerdaagse banners met promotiemateriaal kunnen afbeelden. Om dit te realiseren is een compleet nieuwe, schaalbare logica ingebouwd in het portaal. Hierdoor is deze marketingtool op meerdere plekken en in meerdere variaties in te zetten binnen het portaal.

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.