Via Saxum werk je bij mooie klanten, aan verschillende opdrachten

Sinds mijn start bij Saxum heb ik gewerkt aan aan verschillende opdrachten bij uiteenlopende bedrijven. Lees verder voor een indruk!

Via Saxum werk je bij mooie klanten, aan verschillende opdrachten

Online parkeersysteem

Allereerst bij een bedrijf dat e-commerce oplossingen implementeert. Hier bouwde ik mee aan een nieuw online parkeersysteem, waarmee inwoners van een gemeente op basis van een geld- en tijd saldo parkeersessies kunnen inplannen voor hun bezoekers. Samen met mijn team ontwikkelde ik alle relevante functionaliteiten voor de app.

Webshop voor vitamine supplementen

Na dit eerst project startte al gauw mijn volgende opdracht bij een nieuwe klant. Hier werkte ik samen met een Saxum collega aan een webshop voor web en mobiel, voor een vitamine supplementen bedrijf.

Deze webshop werd een samenvoeging van meerdere bestaande applicaties. Hierdoor bestond de webshop uit een verzameling van features in Shopify, maar zonder correcte database. Met het team ontwikkelde ik daarom nieuwe features of vervingen we bestaande. Vervolgens werden deze gefaseerd uitgerold, zodat de gebruiker in de tussentijd gewoon de webshop kon blijven gebruiken.

Zoals je leest kan je dus bij allerlei soorten klanten aan de slag. Daar leer je een hoop van!

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.