Voel je thuis bij Saxum

Saxum is een bruisend digitaal bureau voor interim developers, designers en content marketeers. Je werkt bij klanten en bij ons. We zien elkaar dus niet elke dag. In deze blog lees je hoe we ervoor zorgen dat jij toch snel je Saxum collega’s leert kennen en je thuis voelt in ons hechte team.

Voel je thuis bij Saxum

Jij staat op 1

Werken op interim basis heeft een beetje een stigma. Dat het alleen maar om geld draait. Of dat je een nummertje bent. Bij ons is niks minder waar. Wij vinden onze projecten en klanten belangrijk, maar jouw persoonlijke groei en plezier al helemaal. Naast uitdagende projecten regelen we daarom ook fantastische workshops, feesten en trips.

Een netwerk van specialisten

Eenmaal bij Saxum aan de slag, omring je jezelf niet alleen met de professionals uit je klantteam, maar ook met je directe Saxum collega’s. Een netwerk van specialisten. Ieder kwartaal organiseren we een workshop of training met het team van jouw specialisme, zodat je leert van elkaars opdrachten, kennis en ervaringen. De ene keer met focus op vakinhoudelijke kennis, de andere keer met de nadruk op soft-skills. Daarnaast organiseren we ook regelmatig meetups. Waarbij je kennis kan uitwisselen met de community met digitale professionals buiten Saxum.

Samen is alles leuker

We zitten niet de hele dag met onze neus in de pixels of code. Samen gamen, feesten en op reis gaan hoort erbij. Daarom is onze home base in Amsterdam uitgerust met een relaxruimte met games en bar voor de vrijdagmiddagborrel. Ook organiseren we ieder jaar een groot kerstfeest en strandfeest voor alle collega’s. Voor al deze gezelligheid verlaten we ook wel eens Nederlandse bodem. In de afgelopen jaren gingen we al twee keer met elkaar op wintersport, bezochten we Berlijn voor het Oktoberfest en reisden we af naar Frankrijk, België, Engeland, Zweden en Duitsland voor verschillende conferenties.

De Saxum Denktank

Wat we organiseren bepalen we samen met jou. Dit doen we door middel van onze Denktank, die bestaat uit een aantal afgevaardigden uit ons Saxum team. Zij dragen ideeën aan of onderzoeken de behoeftes uit het team. Zo organiseren we bijna elke maand wel een leuk evenement waar je aan kan deelnemen. Moet niet, mag wel. Van een kookworkshop door een van je collega’s en een bezoek aan een VR Arcade, tot een gezellige BBQ en deelnemen aan een sportief toernooi. Zo leer je vanaf de start vanzelf je Saxum collega’s kennen!

Ons kantoor vind je in Amsterdam, onze klanten overal

homebase

Met ons werken

Op zoek naar digitale specialisten op interim basis? Neem dan contact op met Anne Mühren (Managing Partner).

Bij ons werken

Saxum’er worden? We leren je graag beter kennen. Neem contact op met Geron (Recruitment) om meer over ons te weten te komen.

Overig

Een andere vraag? Laat het ons weten.